Avanzus lanserer fremtidens faktura- og dokumentdistribusjon for SMB-markedet

Avanzus lanserer fremtidens faktura- og dokumentdistribusjon for SMB-markedet

Vårt datterselskap Avanzus Connect AS lanserer i samarbeid med Nets løsningen Connect ediEX, en fleksibel standardløsning som sikrer optimal flyt i faktura- og dokumentdistribusjonsprosessene. Connect ediEX integreres sømløst med bedriftens eksisterende systemer og gir tilgang til en nordisk multikanalplattform for distribusjon av fakturaer og dokumenter. Plattformen var tidligere kun tilgjengelig for store bedrifter.

Fleksibiliteten i Connect ediEX kan videreføres til sluttkunden som da kan velge mellom forskjellige faktura- og betalingsalternativer som for eksempel papirfaktura, eFaktura og VIPPS.

Plattformen er fremtidsrettet, og nye betalingsløsninger vil integreres i vår plattform.

Fremfor alt er Connect ediEX kostnadseffektivt, også på print og porto – grunnet stordriftsfordeler. Dermed vil selv et firma som kun sender ut papirfaktura via posten spare på å gå over til vår løsning.

Og det vil i så fall være en investering som legger grunnlag for ytterligere besparelser: ved å velge en moderne plattform legges grunnlaget for senere overgang til digitale løsninger, som er langt mer kostnadseffektive enn de analoge.

Les mer om ediEX her: https://hub.avanzus.no/#ediex

 

Avanzus 125x125